Your shopping cart is empty!
21/11/2019
Detaljer har dukket op om, hvad Arizona Diamondbacks ønsker i et nyt ballpark-projekt, der viser en dristig vision for, hvordan holdet kunne afvikle sin langsigtede facilitetssituation.   D-Backs ejerskab har evalueret organisationens fremtid siden indgået en aftale med Maricopa County om at søge et nyt hjem i maj 2018, en aftale, der kom midt i utilfredshed med, hvordan Chase Field blev styret og vedligeholdt. Siden da har organisationen stort set været stille over, hvordan ..
30/10/2019
Baltimore Orioles indeholdt et rekordforsvar i 2013, inklusive tre vindere af Gold Glove Award. En af de første ting, der trækker os ind i baseballkampen som unge fans, er de skinnende hjemmeløb, der ser ud til at trosse fysikkens love, når de svæver gennem luften og skaber et brøl af spænding blandt fans, når de deler i ærefrygt over det kæbedrækkende brag, de lige var vidne til. Det var ikke tilfældet for denne Baltimore Orioles-fan.   Når jeg voksede op, så d..
02/08/2019
Det er ingen hemmelighed, at Arizona Diamondbacks leder efter en ny ballpark. Holdet har kaldt Chase Field hjem siden deres åbningssæson i 1998, og for bedre eller værre er 20 år nogenlunde levetiden for et MLB-stadion i disse dage.   Da holdet fortsætter med at presse på for en ny ballpark i Arizona, diskuterede D-Backs muligheden for at flytte til en forstad i Las Vegas i det sydlige Nevada sidste år, rapporterer Blake Apgar fra Las Vegas Journal-Review. Specielt mødtes..
20/06/2019
Det var for fem år siden tirsdag, at Clayton Kershaws storhed nåede sit højdepunkt. Han twirled ni mesterlige, ikke-hit indgange mod Colorado Rockies den nat. Femten smadre slog ud og kun en af ​​dem nåede base på en Hanley Ramirez-fejl, der forhindrede et perfekt spil. I slutningen af ​​årets fangst fangede Kershaw sin tredje Cy Young Award i fire år og blev den anden krukke i næsten tre årtier for at vinde MVP. Han var i tykkelse, som til tider følte at det kunne vare evig..
17/04/2019
Braves er vært for Diamondbacks for tre spil, der begynder tirsdag aften.   Arizona, nu uden ikonet Paul Goldschmidt, er 7-9 på den unge sæson. Her er hvad man skal vide om de nye udseende slanger: 1. Arizona starter Robbie Ray har tilladt tre hits eller færre i hans første tre sæsons starter. I løbet af sine sidste 10 udflugter har lefties ramt .029 (1-for-34) mod ham med 15 strejker og tre gåture. Ray, tirsdagens starter, har ikke gået godt mod Braves i en lille prøve..
07/11/2018
Hvis rapporterne er sande, er der sandsynligvis mange hold, der ringer til Cleveland Indians front office for at forhøre sig om nogle store navne. Vi kan se, hvem disse hold kunne være.   At sige farvel er svært, men Cleveland-indianerne kunne snart gøre det meget. Med rapporter, der kredser om, at næsten alle på holdet er i stand, er indianernes frontkontor formentlig optaget af at tage mange telefonopkald.   Der er contenders og genopbygning hold, der ser ser..
11/10/2018
Veteran relief pitcher Brad Ziegler, der havde to stints med Diamondbacks, annoncerede sin pensionering fra baseball onsdag.   Ziegler, der annoncerede nyhederne via Twitter på hans 39. fødselsdag, satte dele af syv årstider med Diamondbacks og udarbejdede en 22-12 post til at gå sammen med en 2,57 ERA og 62 sparer.   Ziegler blev navngivet til klubbenes 20 års jubilæumshold denne sæson, før de blev erhvervet af Diamondbacks på dette års handelsfrist. Han g..
27/09/2018
Alle øjne vil være på Philadelphia Phillies og en håndfuld andre hold denne offseason for at se, om de kan overbevise Bryce Harper om at komme ombord i 2019 billige Philadelphia Phillies Mænd baseball trøje.   Mens Philadelphia Phillies kommer ud af deres sjette tab i træk sammen med at forsøge at afslutte sæsonen med en positiv bemærkning ved at afslutte over .500, vil Gabe Kaplers team snart begynde at fokusere på hvad 2019 sæsonen kunne have i butikken, herund..
12/09/2018
DENVER - Daniel Descalso var i Diamondbacks lineup på andenpladsen for fjerde gang i træk i mandags aften. En trend, som leder Torey Lovullo sagde, vil fortsætte og sandsynligvis kommer på bekostning af Ketel Marte.   "Jeg har lyst til, at han har utrolige bat," sagde Lovullo. "Han tykker op midt i vores lineup, og han elsker denne tid på året. Han har en stor tankegang. Han har været i dette miljø for os. Så, ja, du skal se lidt mere af ham ned i strækningen. " &nb..
07/09/2018
Amir Garrett har ikke kastet masser af pladser, da han blev placeret på 10-dages handicappede listen, men hans skadede venstre fod følte sig bedre efter at have kastet en bullpen-session torsdag eftermiddag.   Garrett, Reds 'venstrehånds reliever, har ikke optrådt i et spil siden 25. august på grund af et knoglerørk i hans venstre fod.   "Vi håber at få ham tidligt i næste uge til rådighed for at spille i spil," siger Reds midlertidige direktør Jim Rigglem..
21/08/2018
Braves starter en tre-games-serie i Steel City i aften, og vil se for at sætte et gnarly four-game feje bag dem. Efter at være blevet håndteret stort af Rockies i løbet af weekenden, vil Braves vende sig til den hårde kaste righty prospect Bryse Wilson til at starte i aften mod Pirates, da han blev opkaldt fra AAA i dag for at gøre sin første Major League start. Han slutter Mike Soroka og Kolby Allard som den tredje 20-årige Braves pitcher til at lave sin Major League debut i 2018. ..
SITE MAP
  • Mænd
  • Børn
  • kvinder
  • Mænd Tilpasset
  • Børn Tilpasset
  • kvinder Tilpasset