Your shopping cart is empty!

forbliver i Arizona efter at have drøftet flytning til Nevada si

02/08/2019 0
Det er ingen hemmelighed, at Arizona Diamondbacks leder efter en ny ballpark. Holdet har kaldt Chase Field hjem siden deres åbningssæson i 1998, og for bedre eller værre er 20 år nogenlunde levetiden for et MLB-stadion i disse dage.
 
Da holdet fortsætter med at presse på for en ny ballpark i Arizona, diskuterede D-Backs muligheden for at flytte til en forstad i Las Vegas i det sydlige Nevada sidste år, rapporterer Blake Apgar fra Las Vegas Journal-Review. Specielt mødtes holdet med repræsentanter fra Henderson, Nevada, der blandt andet holdt en præsentation med ballpark-planer.
 
Den foreslåede ballpark med 32.000 sæder ville have været offentligt ejet og fritaget for skattepligtig ejendom, med byggeomkostninger anslået til 1 milliard dollar. Anlægget ville have været placeret i nærheden af ​​en planlagt udvikling, der vil omfatte det fremtidige hovedkvarter for NFL's Raiders, der flytter til Las Vegas i 2020.
 
Udforskning - eller endda truende - flytning er en almindelig taktik blandt professionelle sportshold, der søger nye offentligt finansierede stadioner i deres hjemby. Henderson-embedsmænd lyder meget ivrig efter at bringe Major League Baseball til Nevada, og formodentlig var D-Backs glade for at høre dem ud.
 
I maj 2018 indgik D-Backs en aftale med Maricopa County, der giver dem ret til alle indtægter, der genereres på Chase Field. De påtog sig ansvaret for stadiondrift og vedligeholdelse i bytte. Holdets lejekontrakt løber gennem 2027, selvom aftalen fra maj 2018 giver dem mulighed for at forlade allerede i 2022.
 
Apgar siger, at Henderson-embedsmænd stadig ikke har modtaget "officielt ord" fra D-ryggen om deres intentioner om at forfølge flytning til Nevada. De to parter var i kontakt så sent som i sidste februar.
 
Oakland Athletics og Tampa Bay Rays, to andre MLB-hold med ballpark-problemer, kunne være kandidater til at flytte til Henderson i fremtiden, selvom det bare er min spekulation.
 
Henderson ligger cirka 16 mil sydøst for Las Vegas og betragtes som en del af hovedstadsområdet i Las Vegas.