Your shopping cart is empty!

Tidlige forår Outfield diskussioner

29/02/2020 0
Det vil ikke vare længe, ​​før tingene i udmarken bliver lidt mere interessante for Baltimore Orioles. Med nogle få tidligere udsigter, der allerede er i mix for at starte job og et par flere kommer til at komme i den nærmeste fremtid, lad os tage en oversigt over nogle tidlige forårsnoter fra omkring udmarken i Sarasota.
 
Først et kig på det forventede startfelt, åbningsdagen. Medmindre der er et stort ryster, er de tidlige favoritter til at starte i outfield på åbningsdagen Trey Mancini i højre felt, Austin Hays i midten og Anthony Santander i venstre. Det er måske ikke en elite-outfield, men det er meget forbedret i forhold til hvad vi så de fleste aftener på Camden Yards.
 
Orioles manager Brandon Hyde har oplyst, at Hays er i betragtning efter leadoff-pladsen i opstillingen, når den ordinære sæson er i gang Baltimore Orioles Mænd baseball tøj. Mens Hays muligvis ikke er en ideel leadoff fyr, indeholder denne lineup ikke nogen typiske leadoff hitter-typer. Hays trækker ikke en stor mængde gåture, men han har kontaktfærdigheder og hurtighed til at gøre tingene interessante. Den lejlighedsvise forspring på hjemmebane skader ikke at tilføje lidt spænding, før tingene i sidste ende smuldrer senere i spil.
 
Santander har endnu ikke optrådt i udmarken i forår, men det er bare et forsigtigt skridt. Der ser ikke ud til at være nogen grund til bekymring endnu, på trods af hvad nogle har antydet for nylig.
 
Da DJ Stewart stadig er frisk over ankelkirurgi og Cedric Mullins har behov for at bevise sig igen, før han får et startjob, står Santander ikke for meget konkurrence om det startende venstre feltjob. Dwight Smith Jr.is i blandingen, men hans forsvar er fortsat grusom. Han blev graderet som en af ​​de fem bedste dårligste defensive outfielders i hele baseball sidste sæson, og hans forårspræstationer har været meget af det samme, på trods af en anstændig flagermus.
 
Når man taler om Mullins, har den switch-slå outfielder allerede tre stjålne baser i foråret. Indtil hans flagermus kommer rundt, kan Mullins stadig give værdi, hvis han er på den aktive liste. Som en defensiv udskiftning til sent-spillet eller knivsløber i nære situationer, kan Mullins gøre tingene interessante med sin hurtighed og defensive evner.