Your shopping cart is empty!

Seneste Bryce Harper kommentarer kunne være gode nyheder for Phi

27/09/2018 0
Alle øjne vil være på Philadelphia Phillies og en håndfuld andre hold denne offseason for at se, om de kan overbevise Bryce Harper om at komme ombord i 2019 billige Philadelphia Phillies Mænd baseball trøje.
 
Mens Philadelphia Phillies kommer ud af deres sjette tab i træk sammen med at forsøge at afslutte sæsonen med en positiv bemærkning ved at afslutte over .500, vil Gabe Kaplers team snart begynde at fokusere på hvad 2019 sæsonen kunne have i butikken, herunder potentielle gratis agenter.
 
Tro det eller ej, en af ​​disse gratis agenter kunne være Bryce Harper, selvom det virker som et absolut langt skud på dette tidspunkt.
 
I løbet af de sidste par måneder har philliesne nævnt deres navn i samme samtale som de store navn gratis agenter at være som Harper og Manny Machado, hovedsagelig på grund af at de har de store penge at bruge.
 
For nogle år siden blev Philadelphia ikke betragtet som meget af en destination for nøglefri agenter til at underskrive, når man kigger på alle de år, der består af kampe, men alt der ændrede sig i 2018.
 
Ikke alene gjorde philliesne et plask i gratis bureau inden 2018 sæsonen ved at underskrive Carlos Santana og Jake Arrieta, men også holdet endte med at være en overraskende contender i National League, der indtil august rullede rundt, selvfølgelig.
 
Alligevel, som frustrerende som det har været at se Philadelphia i løbet af de sidste to måneder, er den gode nyhed deres overraskelse. Overordnet succes giver holdets håb om, hvad 2019 kunne have i butikken, især hvis de lander Harper eller en anden stor stjerne.
 
Taler om Harper, Washington Nationals er sat til at deltage i deres endelige hjemme spil i 2018 sæsonen onsdag eftermiddag mod Miami Marlins. Og når man hører kommentarer, der er lavet før spillet af Harper, er det svært for Phillies fans at ikke blive spændt over muligheden for at holdet skubber for at underskrive ham, når tiden kommer i offseasonen.