Your shopping cart is empty!

Longtime Arizona Diamondbacks reliever Brad Ziegler annoncerer p

11/10/2018 0
Veteran relief pitcher Brad Ziegler, der havde to stints med Diamondbacks, annoncerede sin pensionering fra baseball onsdag.
 
Ziegler, der annoncerede nyhederne via Twitter på hans 39. fødselsdag, satte dele af syv årstider med Diamondbacks og udarbejdede en 22-12 post til at gå sammen med en 2,57 ERA og 62 sparer.
 
Ziegler blev navngivet til klubbenes 20 års jubilæumshold denne sæson, før de blev erhvervet af Diamondbacks på dette års handelsfrist. Han gik 1-1 med en 3.74 ERA i 29 spil i Arizona denne sæson.
 
"Den daglige slib har taget en vejafgift på min krop," skrev Ziegler i meddelelsen. "Der var virkelig hårde tider i de sidste to årstider, hvor jeg spekulerede på, om jeg fysisk kunne fortsætte med at gøre hvad det ville tage for at blive på banen, og hvis jeg endda kunne fortsætte med at udføre det niveau jeg havde.
 
"Og jeg kan takke Dbacks for at give mig en chance for at pitche i spændende, meningsfulde spil ned i strækningen og bevise mig selv, at jeg ikke ville blive skubbet ud af spillet, fordi jeg ikke kunne konkurrere mere - jeg går væk ved at jeg stadig kan. "
 
I sin meddelelse på Twitter nævnte Ziegler hans division titler med Diamondbacks (2011) og Boston Red Sox (2013) som nogle af højdepunkterne i hans karriere. En midseason erhvervelse af Diamondbacks i den 2011 sæson, udstationeret Ziegler en 1,74 ERA i 23 spil ned strækningen.
 
"Playoff baseball er utroligt," skrev Ziegler.
 
Ziegler fortsatte med at muse på hans ydmyge start i de professionelle rækker, herunder at blive frigivet fra sin første forårstræning Arizona Diamondbacks Mænd baseball bluse, før han endelig begyndte sin karriere med Oakland Athletics.
 
"Jeg følte mig bogstaveligt i det øjeblik, at min professionelle karriere var kun et år eller to væk fra slutningen ved at vide, at 'disse fyre sjældent bliver kaldt op og typisk bruges bare som roster-fyldstoffer i mindreårige,' skrev Ziegler. "To år senere blev min drøm endelig en realitet - men jeg vidste, at mit ophold kunne være midlertidigt.
 
"Så mit største mål var at nyde hvert minut af det og forsøge at gøre det en vanskelig beslutning for dem at sende mig ned, da den tid kom. Ti år senere føler jeg mig heldig at kunne gå væk fra spillet på mine betingelser, aldrig blevet sendt tilbage til mindreårige. "
 
Ziegler begyndte sin MLB karriere med 39 på hinanden følgende målløse innings, noget Ziegler nævnte i sin besked, og sluttede med en 2,75 ERA i 265 relief outings og 105 gemmer.