Your shopping cart is empty!

En lille hvile går langt for at udvide Clayton Kershaws storhed

20/06/2019 0
Det var for fem år siden tirsdag, at Clayton Kershaws storhed nåede sit højdepunkt. Han twirled ni mesterlige, ikke-hit indgange mod Colorado Rockies den nat. Femten smadre slog ud og kun en af ​​dem nåede base på en Hanley Ramirez-fejl, der forhindrede et perfekt spil. I slutningen af ​​årets fangst fangede Kershaw sin tredje Cy Young Award i fire år og blev den anden krukke i næsten tre årtier for at vinde MVP. Han var i tykkelse, som til tider følte at det kunne vare evigt.
 
"Det lader ikke til det for længe siden, men når du tænker på alle årene imellem, virker det som for længe siden," sagde Kershaw. "Din karriere går hurtigt. Det er et blik i øjet. Du er en tidligere baseball spiller længere end du er en baseball spiller."
 
Kershaw er endnu ikke nærmer sig enden, men det er ikke længere langt nok til at ignorere. Hans seneste start lignede langt størstedelen af ​​hans udflugter denne sæson - han kæmpede igennem lunefuld kommando, kæmpet ud af problemer, og til sidst førte hans Los Angeles Dodgers til sejr.
 
Denne bestod af syv scoreless innings, på to gåture og tre hits i en 9-0 sejr over San Francisco Giants, et flounderinghold, der kom ind med det næstbedste batting gennemsnit i sporten. Kershaw forbedrede sin rekord til 7-1, sænkede hans ERA til 2,85 og notched hans 11. kvalitet start i 12 udflugter denne sæson. Dodgers manager Dave Roberts krediterede Kershaws evne til at minimere skade og hans "ubarmhjertige forberedelse" for hans vedvarende succes gennem formindskede ting.
 
Dodgers har været mere proaktive i de senere år om at give Kershaw en ekstra dag eller to i mellem starter. Tirsdag markerede kun tredje gang han tog højden på almindelig hvile, der består af fire dage i mellem. Siden begyndelsen af ​​2018 har Kershaw lavet 14 mere regelmæssige sæsons starter på ekstra hvile, end han har på regelmæssig hvile, Dodgers 'svar på den voksende NBA-trend for "load management".
 
"Bare den mentale ting at have en ekstra dag hver gang imellem er hjælpsom", sagde Kershaw, der racked op mere end 2.000 innings før sin 31-årige sæson i 2019. "Jeg tror ikke nogen kan argumentere med det. Om det virkelig hjælper din ydeevne, som virkelig ved. "
 
Det er ikke kun Kershaw. Dodgers, som snart vil installere en sjette starter for at bekæmpe 18 strækninger på 18 dage, har fået 42 af deres starter, kommer med en ekstra hviledag, femtedeligste i de store. De fire hold foran dem - San Diego Padres, Miami Marlins, Milwaukee Brewers og Giants - har rotationer, der enten er meget yngre eller næsten ikke så effektive eller begge dele.
 
Roberts kaldte den ekstra hvile "en fordel" til Kershaw og til hele personalet. Kershaw, som rutinemæssigt orienteret som nogen, downplayed det.
 
"Jeg elsker pitching på almindelig hvile, jeg elsker at være i den rutine, og ekstra dage er store hver gang for et stykke tid for at give dig et slag," sagde han. "Jeg kan ikke lide at gøre det igen og igen, det bliver bare den nye norm, og så regelmæssig hvile føles undertiden kortere. Så det kan jeg ikke rigtig godt lide. Men det skal ikke noget for meget. Min rutine gør det ikke ' T ændre for meget, bare med den ekstra dag. "
 
Kershaws fastball hastighed (90,5 mph kommer ind) er nede i fjerde lige år, og hans afhængighed af at bryde bolde (58,1 procent) er op til det fjerde lige år. Han nærmer sig en karriere høj i hjemme-runde, men han skuer ikke væk fra kontakt - som det fremgår af en gåtur på 1,6 - og han optager stadig outs effektivt.
 
Kershaw havde to på med en ud i den anden inning, så narret Brandon Crawford med en skyder og fik Steven Duggar til at springe ud. Med en mand på andenpladsen og to ude i den tredje fik han Tyler Austin til at komme ud. Med en mand på den første og den ene ud i den sjette, så han på, at Cody Bellinger kom ind i hegnet og hentede derefter Donovan Solano - hans 63. karriere pickoff, 26 mere end nogen aktiv spiller.
 
Dodgers havde to på og en ud i den nederste halvdel af denne inning, deres bly på kun tre, men Roberts lod Kershaw ramme, selvom han allerede havde kastet 83 pladser. Han fortsatte med at træde i pension de to første smadre i den syvende. Og efter at Kevin-søjlen nåede anden base på et linie-drev, der sejlede over Alex Verdugo's hoved, kom Kershaw tilbage for at slå Crawford på en anden skyder, sin 100. og sidste pitch.
 
"Han er bare en slags, der uddanner det andet hold, slags grinder det ud," sagde Dodgers catcher Austin Barnes. "Han havde syv shutdown innings, og jeg tror ikke rigtig, at han nogensinde har følt det store i dag."
 
For at markere årsdagen for Kershaw's no-hitter distribuerede Dodgers en mindedygtig bobblehead og inviterede sine to små børn til at smide den ceremonielle første tonehøjde. Kershaws eneste søn, Charley, var endnu ikke født, da hans far afsluttede den mest imponerende start på hans berømte karriere. På et tidspunkt, med bobblehead i den ene hånd og hans miniaturehandske i den anden, løftede Charley begge arme og efterlignede Kershaws signaturfirma.