Your shopping cart is empty!

Diamondbacks 'Daniel Descalso for at se mere action i stretch lø

12/09/2018 0
DENVER - Daniel Descalso var i Diamondbacks lineup på andenpladsen for fjerde gang i træk i mandags aften. En trend, som leder Torey Lovullo sagde, vil fortsætte og sandsynligvis kommer på bekostning af Ketel Marte.
 
"Jeg har lyst til, at han har utrolige bat," sagde Lovullo. "Han tykker op midt i vores lineup, og han elsker denne tid på året. Han har en stor tankegang. Han har været i dette miljø for os. Så, ja, du skal se lidt mere af ham ned i strækningen. "
 
Selv om hans produktion er afskåret i de seneste uger, er Descalso klart det bedre valg fra et offensivt synspunkt. Han har ramt .248 / .365 / .448 gennem 384 pladeoptræden og har været meget produktive på nøglepunkter, idet der bogføres en .311 / .403 / .639 linje i højbrugsforhold.
 
Marte har i mellemtiden haft op og ned i hele sæsonen. Han var stort set uproduktiv gennem årets første to måneder, steget gennem juni og juli og er faldet igen siden august.
 
Da Marte er den langt overlegne forsvarer - vil han sandsynligvis finde sin vej på banen som en defensiv erstatning sent i spil - noget kompliceret beslutningen for Diamondbacks, et hold bygget op omkring deres pitching og forsvar. Men Lovullo mente, at behovet for mere offensiv produktion var for stor.
 
"Du har brug for (kvalitet) at-flagermus og du skal score løb," sagde Lovullo. "Især kommer her (Coors Field) og jeg ved at gå til Houston, to meget offensive hold. Det er ikke et løb til fem (løber); det er nok et løb til 10 når du spiller imod disse to hold. "
 
Lovullo sagde, at han talte til Marte om rollens ændring i de foregående serier mod Braves og bemærkede, at mens Marte ikke kunne lide at høre nyhederne, tog han det godt.
 
"Han vil fortsætte med at starte, det vil bare give Daniel et par mere end han har haft," sagde Lovullo. "Men han shrugged det og sagde, at han forstår, og han kan ikke lide det, men han vil fortsætte og gøre hvad han kan for at forbedre hver dag."
 
Mens andre klubber rundt om majestætterne gjorde sig for at øge deres roster før den 31. august kl., Stod Diamondbacks klappede.
 
Generaldirektør Mike Hazen sagde, at beslutningen kom til at føle sig godt om hans roster og ikke ønskede at betale høje priser i handel for spillere, der kunne spille mindre roller.
 
"Hvis du ikke kan skabe en mulighed, hvor du køber en fyr, der skal lege for dig hver dag, bliver denne pris forskellig," sagde Hazen. "Alt bliver en luksus, som er stor; du vil altid samle så mange luksuser som du kan. Men vi havde ikke lyst til (en aftale var det værd) for hvor spørgsmålet var for visse ting (givet), hvad vi skulle bede dem om at gøre. "
 
Hazen nedsatte også den sandsynlige indvirkning af en flagermus på bænken ned for strækningen.
 
"Jeg kan stadig ikke tilskrive - ja, det kan jeg godt bevises forkert på dette - at divisionen kommer ned til et knust hit på bat i niende indspilning af et spil på den sidste sidste sæson "Sagde Hazen. "Jeg tilskriver mere til de ni fyre vi ruller derude hver dag, og gutterne, vi blander og matcher med disse fyre hver anden dag, er hvad der vil føre til vinder og tab mere end den fyr, der kommer ud og får et pinch-hit-bat i en specifik matchup. "