Your shopping cart is empty!

Dagdrømmer om et 2013 guldhandskeforsvar

30/10/2019 0
Baltimore Orioles indeholdt et rekordforsvar i 2013, inklusive tre vindere af Gold Glove Award.
En af de første ting, der trækker os ind i baseballkampen som unge fans, er de skinnende hjemmeløb, der ser ud til at trosse fysikkens love, når de svæver gennem luften og skaber et brøl af spænding blandt fans, når de deler i ærefrygt over det kæbedrækkende brag, de lige var vidne til. Det var ikke tilfældet for denne Baltimore Orioles-fan.
 
Når jeg voksede op, så den glatte drejning af et dobbeltspil, Mike Bordick til Roberto Alomar Jr til Rafael Palmeiro i en ubesværet kæde af begivenheder til at optage to outs i et teaterstykke, der begejstrede mig mest. Det var de tidlige minder fra Orioles baseball, der førte til timer og timers øvelse med at tage jordboller i håb om, at jeg kunne gentage de højdepunkt-defensive skuespil, jeg beundrede.
 
Den nuværende version af Orioles er langt fra at blive betragtet som defensive juggernauts. De passerer næppe til et større ligaforsvar. Det er svært at tro, at for ikke så længe siden indeholdt denne samme franchise et rekordstort forsvar og en trio af vinderne af Gold Glove Award.
 
Faktisk var det på denne dato tilbage i 2013, da center fielder Adam Jones, tredje baseman Manny Machado og shortstop J.J. Hardy tog alle Gold Glove-hæders hjem efter en sæson, hvor Baltimore begik bare 54 fejl på tværs af 162 spil. Det var en MLB-rekord for færrest antal fejl i en enkelt sæson.
 
Samlet set registrerede Baltimore Orioles i 2013 et dWAR på 3,8, hvilket var godt til en femteplads i majestolerne. Machados 4,4 dWAR blev nummer to i majors bag Andrelton Simmons og hans 5,5 dWAR.
 
Det ville være Hardys anden Gold Glove, en del af en tre-årig strækning af Gold Glove-hædersbevisning og begyndelsen på en imponerende fem-årig strækning, der så Hardy akkumulere det femte-højeste antal forsvarsløb, der blev gemt blandt shortstops fra 2013-2017.