Your shopping cart is empty!

D-backs tænker stort med potentielle nye ballpark

21/11/2019 0
Detaljer har dukket op om, hvad Arizona Diamondbacks ønsker i et nyt ballpark-projekt, der viser en dristig vision for, hvordan holdet kunne afvikle sin langsigtede facilitetssituation.
 
D-Backs ejerskab har evalueret organisationens fremtid siden indgået en aftale med Maricopa County om at søge et nyt hjem i maj 2018, en aftale, der kom midt i utilfredshed med, hvordan Chase Field blev styret og vedligeholdt. Siden da har organisationen stort set været stille over, hvordan den fortsætter med sin planlægning af anlæg, men detaljer, der er afsløret i en Arizona-republiks rapport i denne uge, skitserer nogle af de mål, der kunne være en del af enhver ny ballpark-plan.
 
Ønskelisten for en ny ballpark, som blev delt med embedsmænd i forstaden i Las Vegas i Henderson sidste år, kræver i det væsentlige en ballpark med et udtrækkeligt tag bygget med et mere intimt design end Chase Field og forankrer en spredende udvikling med blandet brug. Inden for denne udvikling vil der være bekvemmeligheder som detailhandel, spisestue, kontorer og boenheder plus et 5.000-sæder koncertlokale kontrolleret af D-Backs.
 
I betragtning af at ønskelisten skitserer brede områder for projektets omfang - såsom 45-70 acres til udvikling af blandet brug - ser det ud til, at tallene kunne ændre sig, efterhånden som forhandlingerne udfoldes. Derudover er det værd at bemærke, at selve ønskelisten ikke udgør et tilsagn om at bygge en ny ballpark, og D-Backs er ikke kommet ud og offentliggjort afskedigelsen af ​​en Chase Field-renovering.
 
Stadig vil enhver renovering til Chase Field have udfordringer at overveje. Boldparkens spredte fodaftryk er en bemærkelsesværdig ulempe, og D-Backs ville være nødt til at finde en måde at gøre anlægget mere intimt. En del af denne strategi ville helt sikkert involvere skalering tilbage af Chase Fields siddekapacitet på 48.519 til fordel for flere sociale / gruppepladser, men D-Backs har især opfordret til en ny ballpark med et lidt mindre fodaftryk end Chase Field - mindst 20 acres for en ny ballpark sammenlignet med Chase Fields fodaftryk på ca. 25 hektar - og enhver indsats for at nedbemærke det nuværende anlæg ville sandsynligvis kræve omfattende konstruktionsforanstaltninger, hvis det endda er muligt.
 
Derudover er det tvivlsomt, om holdet kan sammensætte nok jord i området omkring Chase Field til at opfylde visionen om ny udvikling. Mens der er potentiale for teamet til at arbejde med nogle omgivende jord i centrum af Phoenix, vil en blandet brugsudvikling centreret omkring et renoveret Chase Field sandsynligvis blive afsluttet i meget mindre skala end den lave ende af det interval, der er skitseret i D-Backs 'Ønskeliste.
 
Som bemærket har D-Backs haft samtaler med Henderson-embedsmænd, der slog op med en ballpark med udtageligt tag omgivet af ny udvikling. Alt tyder imidlertid på, at samtaler mellem de to sider er stoppet, og at D-Backs ikke overvejer nogen overture uden for Arizona.
 
At blive i Sun of Valley kan være levedygtigt, hvor East Valley måske kan være en ønskelig mulighed. Der er jord til rådighed til en ny ballpark og blandet brugsområde med let motorvejsadgang, og D-Backs er allerede partnere med Salt River Pima-Maricopa Indian Community på Salt River Fields på Talking Stick, holdets forårstræning hjem, og måske ville stammen være en villig partner på en MLB-ballpark på et eller andet niveau.
 
Politisk ville der være udfordringer med at få offentlig finansiering til en ny ballpark, især i betragtning af andre anlægsspørgsmål i Valley of the Sun: City of Phoenix har allerede forpligtet 150 millioner dollars fra sin Sportsfond til at renovere Talking Stick Resort Arena - hjemsted for NBA's Suns - og NHLs Arizona Coyotes forventes i sidste ende at starte en arenasøgning under den nye majoritetsejer, Alex Meruelo. Imidlertid bør begrebet offentlige penge i en eller anden form ikke afvises helt, især med statens højesteretts beslutning tidligere i år om at opretholde lovligheden af ​​at bruge et biludlejningsgebyr i Maricopa og Pima amter til at finansiere sportsfaciliteter.