Your shopping cart is empty!

Cleveland indianere: Hvilke hold vil være alt-in på indianere ti

07/11/2018 0
Hvis rapporterne er sande, er der sandsynligvis mange hold, der ringer til Cleveland Indians front office for at forhøre sig om nogle store navne. Vi kan se, hvem disse hold kunne være.
 
At sige farvel er svært, men Cleveland-indianerne kunne snart gøre det meget. Med rapporter, der kredser om, at næsten alle på holdet er i stand, er indianernes frontkontor formentlig optaget af at tage mange telefonopkald.
 
Der er contenders og genopbygning hold, der ser seriøst på hvordan de kan dissekere denne indianer roster. Sikker på, at indianerne forsøger at få fremtidsudsigter og valg, som kan hjælpe dette hold med at være relevante, men det kommer til bekostning af husstandsnavne.
 
Med det indlæste kammer af kande, som de har, herunder Carlos Carrasco med en holdvenlig kontrakt, vil det sandsynligvis være hvor holdene begynder at kigge.
 
Seattle Mariners og Los Angeles Angels
 
Det er to hold, der ligger på kanten i AL West. De har mange rigtig gode dele, men begge hold mangler dybde i deres rotation. Marinerne har nogle respektable arme i deres rotation, men at tilføje nogen som Trevor Bauer eller Mike Clevinger ville give dem et stort skub. Det kan endda være nok til at afslutte eftersæsonen tørke.
 
Englene mangler et ægte ess i deres rotation. De slår mig som et af de hold, der ville tage et godt kig på Corey Kluber. Kluber ville få englene til at føle sig som en reel trussel, især med nogle af de utrolige talenter, de har på forsvaret.
 
New York Yankees
 
Jeg ville sandsynligvis være syg, hvis jeg så en af ​​de elskede indianere spillere på vej til Yankees, men det er ikke ud af spørgsmålet. Indianerne ville bytte deres stjernespillere til en vaskemaskine, som Marlins gjorde. Stadig kan yankeerne være interesseret i nogle af de indianske rotationsstykker. Det ville helt sikkert hjælpe dem med deres udøvelse af Red Sox.
 
De kunne også kigge på Striben, hvis man kan lide Brad Hand og Nick Goody. En af de få ting, der gør dette lokkende, er, at yankeerne har et godt landbrugssystem og kunne sende Cleveland noget ungt talent.