Your shopping cart is empty!

Cincinnati Reds reliever Amir Garrett kunne vende tilbage næste

07/09/2018 0
Amir Garrett har ikke kastet masser af pladser, da han blev placeret på 10-dages handicappede listen, men hans skadede venstre fod følte sig bedre efter at have kastet en bullpen-session torsdag eftermiddag.
 
Garrett, Reds 'venstrehånds reliever, har ikke optrådt i et spil siden 25. august på grund af et knoglerørk i hans venstre fod.
 
"Vi håber at få ham tidligt i næste uge til rådighed for at spille i spil," siger Reds midlertidige direktør Jim Riggleman. "Han føler sig meget bedre."
 
Garrett, som er nummer to på holdet med 58 relief udseende, ejede en 7.20 ERA på tværs af 10 innings efter All-Star Break.
 
"Hver gang jeg rammer min fod eller jeg kommer ud af gummiet, drej foden," sagde Garrett. "Det er meget bedre nu, så forhåbentligt, i de næste par dage er jeg derude. Jeg er kløe for at komme tilbage derude og hjælpe holdet med at vinde og se, hvor det går. "
 
Med Garrett skadede og Cody Reed i startrotationen har Reds kun en venstrehånds reliever i deres bullpen: Wandy Peralta.
 
"Forhåbentlig vil jeg være derude i de kommende dage," sagde Garrett. "Jeg er træt af at sidde ude. Jeg kan ikke lide det. "
 
Flere: Cincinnati Reds spillere siger Downtown shooting hits tæt på hjemmet
 
WISLER TILBAGE I HJEMMESTATUS: Røde reliever Matt Wisler, der blev erhvervet i Adam Duvall-handel og kaldte op i sidste uge, voksede op i Bryan, Ohio, cirka tre timer nord for Cincinnati.
 
"Faktisk indianere bare for den eneste kendsgerning, at de var på vores hjemby radio," sagde Wisler. "De spillede indianer spil hver nat. Jeg voksede op med at lytte til disse spil. Det er, hvem jeg blev en fan af at vokse op. Jeg tror, ​​at min by har en del Reds fans fra det. "
 
Indtrådte torsdag kastede Wisler tre scoreless innings med Reds efter optagelse af en 1,83 ERA på Triple-A Louisville. Han havde en 5.27 ERA i 74 karriereudstillinger med Atlanta Braves, før han blev handlet i juli.
 
Ud af mindre liga muligheder næste år, ønsker Wisler at bevise, at han kan holde sig på Major League niveau.
 
"Jeg synes, det er en god viser måned for mig," sagde den 25-årige Wisler. "Selvfølgelig har jeg i min karriere haft nogle rigtig gode ups og nogle virkelig dårlige downs. Det er den sidste måned, forhåbentlig kan jeg komme ud her og bevise at jeg stadig kan gøre det i de store ligaer og se hvad der sker i næste år. "