Your shopping cart is empty!

Bryse Wilson bliver første Major League start som Braves sigter

21/08/2018 0
Braves starter en tre-games-serie i Steel City i aften, og vil se for at sætte et gnarly four-game feje bag dem. Efter at være blevet håndteret stort af Rockies i løbet af weekenden, vil Braves vende sig til den hårde kaste righty prospect Bryse Wilson til at starte i aften mod Pirates, da han blev opkaldt fra AAA i dag for at gøre sin første Major League start. Han slutter Mike Soroka og Kolby Allard som den tredje 20-årige Braves pitcher til at lave sin Major League debut i 2018.
 
Hvis Wilson og Braves vil vende deres tabte måder og sende en W på mandag aften, vil de gøre det bag styrken af ​​den følgende lineup.
 
Der er lidt af en anden følelse for aftenens ordre, da Ender Inciarte hopper op i to-slot, og Ozzie Albies falder til 6. Dansby Swanson vender tilbage fra sin fridag og går tilbage til sit normale sted på 8.
 
Som Pirates starter Chris Archer tilbragte hovedparten af ​​sin karriere med Tampa Bay Stråler og havde begrænset eksponering for Braves, har kun tre Braves nogensinde overfor ham. Kun to af dem - Nick Markakis og Kurt Suzuki - er i startlinjen. Hverken Markakis eller Suzuki har gået særlig godt imod ham, med Kakes slashing .182 / .250 / .182 / .432 over 11 pladeudstillinger, og Suzuki går 0-for-1 med en tur.